Ga naar inhoud


Foto

Ship2Pay met 2.3.1


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 scf

scf
  • Members
  • 8 Posts:
  • Naam: ErikA

Posted 15 September 2011 - 06:14

Ik probeer Ship2Pay te installeren op een 2.3.1 installatie, maar als ik de installatie-handleiding volg klopt er iets niet?
Er wordt gezegd, om het volgende te wijzigen:


/catalog/admin/includes/boxes/modules.php:
replace: / zamien: / vervang: / ersetzen:
old: / stara wartosc: / oud: / alt:
--------------------------------------------------------------------
$contents[] = array('text' => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_MODULES, 'set=payment', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_MODULES_PAYMENT . '</a><br>' .
'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_MODULES, 'set=shipping', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_MODULES_SHIPPING . '</a><br>' .
'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_MODULES, 'set=ordertotal', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_MODULES_ORDER_TOTAL . '</a>');


Maar dit tref ik helemaal niet aan in deze php, er staat dit:
<?php
/*
$Id$

osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
http://www.oscommerce.com

Copyright © 2010 osCommerce

Released under the GNU General Public License
*/

$cl_box_groups[] = array(
'heading' => BOX_HEADING_MODULES,
'apps' => array()
);

foreach ($cfgModules->getAll() as $m) {
$cl_box_groups[sizeof($cl_box_groups)-1]['apps'][] = array('code' => FILENAME_MODULES,
'title' => $m['title'],
'link' => tep_href_link(FILENAME_MODULES, 'set=' . $m['code']));
}
?>


Of zit hier bij mij iets fout..?




#2 siremat

siremat
  • Moderators
  • 4221 Posts:
  • Gender:Male
  • Naam: Paul

Posted 15 September 2011 - 06:44

je probeert een contri van versie 2.2 te installeren op een 2.3.1 versie te installeren, daardoor kan de code afwijken....
Paul,

Moderator
osCommerce Nederland

#3 scf

scf
  • Members
  • 8 Posts:
  • Naam: ErikA

Posted 16 September 2011 - 09:08

Daar was ik al een beetje bang voor, maar nu?

Bij de contributies zie ik geen aparte Ship2Pay staan voor 2.3.1. En de functionaliteit ervan zou ik wel graag willen hebben.

#4 Fiber

Fiber
  • Members
  • 3207 Posts:
  • Gender:Male
  • Naam: Fiber

Posted 17 September 2011 - 01:07

Daar was ik al een beetje bang voor, maar nu?

Bij de contributies zie ik geen aparte Ship2Pay staan voor 2.3.1. En de functionaliteit ervan zou ik wel graag willen hebben.

Aanpassen dus aan jouw situatie..

#5 Denkster

Denkster
  • Members
  • 389 Posts:
  • Gender:Female
  • Location:Kootwijk
  • Interests:Muziek, Techniek, maatschappij
  • Naam: Eveline Bernard

Posted 27 September 2011 - 08:47

Aanpassen dus aan jouw situatie..

Dat kunstje is niet voor iedereen weggelegd.
Ik wil het gaan proberen, maar..

groet
Eveline
Denkster denkt door

#6 ShopAdmin

ShopAdmin
  • Members
  • 32 Posts:
  • Naam: De Shop Administrator

Posted 31 October 2011 - 01:32

Hier exact hetzelfde probleem.
Ik heb de ship2pay 1.5 versie gedowned en ge´nstalleerd t.b.v. osC 2.3.1
Eigenlijk gaat alles goed, behalve stap 4 (changes in /catalog/admin/includes/boxes/modules.php) waardoor S2P gewoon niet zichtbaar wordt in de admin config.
De verschillen in php code staan hierboven al benoemd. Het is dusdanig verschillend dat ik niet precies wat ik nog moet aanpassen.
Aanvullende vraag is of ik de nieuwe tabel ook niet moet aanmelden in de /admin/includes/database_tables.php ?

Optie 2 voor mij was handmatig de ship2pay tabel vullen met mijn gewenste combinatie, dat is: rembours gekozen als verzendwijze, dan ook rembours als enige betaalwijze.
Op het Engelse osC forum vond ik daarover dit:
s2p_id: 1 (this is an autoincrement field, so set this to the first not used number)
shipment: spu_spu (yes, this must be double with the underscore)
payments_allowed: cash.php (notice the .php extension here). Multiple instances should be seperated by a ';', but that doens't seem to work in my case
status: 1 (for active I guess)

Voor rembours zal payments dus wel cod.php moeten worden, maar de grote vraag is: wat vul ik bij shipment in?
Ik kan nergens de afkorting(en) voor rembours vinden... :(
Iemand die ons als 2.3.1 users hiermee verder op weg kan helpen?

#7 ShopAdmin

ShopAdmin
  • Members
  • 32 Posts:
  • Naam: De Shop Administrator

Posted 08 November 2011 - 01:15

Of iemand die de vorige versie van osC draait met een goedwerkende v1.5 van Ship2Pay, en effe in de database kan kijken wat er voor Rembours ingevuld staat?
Heb nu:
s2p_id = 1
shipment = cod_cod
payements_allowed = cod.php
status = 1

Geeft geen resultaat bij het afrekenen.. alles blijft beschikbaar indien als verzending 'Rembours' gekozen is...

Helaas is nergens op het net te vinden hoe de admin module op osC 2.3.1 geactiveerd kan worden. Stap 4 blijft vooralsnog onmogelijk :unsure:

#8 ShopAdmin

ShopAdmin
  • Members
  • 32 Posts:
  • Naam: De Shop Administrator

Posted 08 November 2011 - 01:26

Geen edit mogelijk?

Hoe dan ook, ik heb het nu gefixt door bij shipment: table in te vullen.
Ik misbruik 'table' voor rembours.
Als ik nu bij verzending Rembours kies is dat vervolgens ook de enige optie bij de betaling. Top!


Toch een edit: andersom werkt het nog niet... :huh:
Kies ik bij verzending (binnen NL) iets anders dan Rembours, dan kan ik bij de betaling alsnog Rembours aangeven. Niet de bedoeling. Of moet ik nu ook andersom voor alle verzendwijzen aangeven welke betalingen wel en niet mogen?

Edited by ShopAdmin, 08 November 2011 - 01:31.


#9 leonsajaxpage

leonsajaxpage
  • Members
  • 80 Posts:
  • Naam: Leon

Posted 20 April 2012 - 12:24

zojuist heb ik voor de liefhebber ship2pay voor 2.3.1. op oscommerce.com gezet