Ga naar inhoud


handelaar

Member Since 27 Jul 2005
Offline Last Active May 23 2017 02:40
-----

Topics I've Started

Ing Nieuw Certificaat

22 May 2017 - 05:54

ING stuurde mij de volgende mail

 

Installeer het nieuwe signing certificaat van ING voor 1-7-2017!

 

Het signing certificaat die ING gebruikt om de berichten te voorzien van een digitale handtekening is geldig tot en met 1-7-2017 en moet vernieuwd worden.

 

ING heeft een nieuw signing certificaat aangemaakt, deze is geldig tot en met 15-1-2022.

 

Dit nieuwe signing certificaat dient u te installeren in uw eigen webwinkel en te activeren in het iDEAL Dashboard voor 1-7-2017.

 

Het nieuwe signing certificaat kunt u hier ook downloaden.

Zie Documentatie, ‘iDEAL Acquirer Signing certificaat 2017-2022 (nieuw)’.

 

Nu heb ik dit certificaat nog nooit hoeven wijzigen dus was benieuwd hoe dit te doen.

 

Ik heb met OpenSSL zelf cetrificaten aangemaakt maar dat is niet het certificaat wat nu vervangen moet worden, de ene is blijkbaar voor de heen weg de andere voor de terug weg. Ik zie naast mijn certificaten die ik heb aangemaakt met OpenSSL een certificaat staan met de naam ideal_v3.cer. Is dit de gene die vervangen moet worden ? Deze staat ook in de /www/html/catalog/includes/security/ directory maar ik heb dit certificaat niet aangemaakt. 

 

Verder als ik in de configuratie kijken zie ik dit certificaat 3 keer terug.  Onder het kopje ----------------------------ING/POSTBANK info------------------- en onder het kopje --------------------------------RABO info----------------------- en en onder het kopje  ------------------------------Security info---------------------. Zie hier onder. Moet de naam iDEALv3 overal veranderd worden in  iDEAL Acquirer Signing certificaat 2017-2022 (nieuw) ? 

 

Alvast bedankt !!